We staan in de kou...

Vanmorgen zagen wij op het nieuws verschillende kappers die in hun onderbroek voor hun salon zaten met de boodschap: ‘Kappers voelen zich in de kou staan en worden vergeten door de overheid, help!’ 

Wij voelen ons precies zo en wij weten zeker dat samen met ons nog heel veel andere ondernemers zich zo voelen en daarom gingen wij de uitdading mee aan!

Maar er is meer… We hebben jullie steun nodig in deze tijden en daar heb ik een video over opgenomen.

 

Hieronder het verhaal van Sylvia Wenselaars

Wat een tijden! Soms had ik gewild dat ik mijn oude vertrouwde salon nooit gedag had gezegd en daar nu veilig deze tijd had kunnen uitzitten. Maar goed, jullie kennen mij wellicht al en ik ben een onderneemster in hart en nieren. Ik wil me niet laten leiden door angst en wil juist mijn dromen najagen. 

Dus zag ik het als een prachtige kans om mijn nieuwe salon te vestigen in de Kerkstraat met een mooi fijn team om samen te doen waar wij het allergelukkigst van worden: “Mooi haar maken en blije gezichten van onze klanten in een unieke omgeving”.

Na 5 weken te hebben mogen werken in deze nieuwe salon, kwam daar de tweede Coronagolf, nog veel erger en moeilijker dan de eerste golf.

Geen enkele steun van de overheid maar wel veel personeelskosten die door blijven lopen en inmiddels zijn we alweer 3 maanden gesloten…

Wat een drama.

In die eerste 5 weken die we open zijn geweest, hebben we geen buffer kunnen opbouwen en nu zijn al onze spaarcentjes dus gaan zitten in een salon die tiptop in orde is.

We krijgen heel veel lieve berichtjes, bestellingen en telefoontjes en dat vinden wij echt heel fijn. Ook klanten die verschillende ideeën aandragen en willen meedenken, voor ons is dit echt hartverwarmend.

Wij willen graag iets terugdoen voor de mensen die ons steunen om deze tijd door te komen, want ik zou namelijk niets liever willen dan mijn team bij elkaar houden en straks na deze lockdown weer volop knallen in onze mooie salon!

Maar ik moet eerlijk zeggen dat dat gewoon niet meer haalbaar is als dit nog langer duurt… 

Vandaar deze nieuwe actie. Hiermee kun je ons steunen, door te doneren of door een bedankpakket aan te schaffen. 

Hier steun je ons mee en je ontvangt dus ook een leuk pakket voor jezelf of om cadeau te geven aan vrienden of familie.

Voor nu wil ik jullie alvast heel erg bedanken en laten we hopen dat we elkaar weer snel kunnen zien.

Heel veel liefs, Sylvia.

Optie 1: Het bedankpakket wat Sylvia redt

Bedankpakket

Een compleet haarverzorgingspakket met een totale waarde van 68,90 euro maar nú slechts 35 euro!

Eind februari worden alle pakketten ingepakt en met heel veel liefde naar jullie verzonden.

Optie 2 Vrije donatie

Optie 3 Product plus donatie

In onze shop vind je mooie kwalitatieve sieraden. Zie je iets wat je leuk vindt? Bestel via onze shop en optioneel kun je een extra bijdrage doen. Als je het product in je winkelmand doet, kun je vervolgens bij de knop “doneer nu” elk bedrag invullen dat jij graag wilt doneren.